Happen en trappen

Een culinaire fietstocht door Nederland! Rondje zuidlaardermeer.


Happen en Trappen brengt u naar de prachtigste plekjes in Nederland. Een dag lang fietst u een schitterende fietsroute, waarbij u onderweg stopt voor heerlijke en verrassende gerechten. En dat alles voor één vaste prijs!

De gemiddelde lengte van de fietsroutes ligt tussen de 40 en 50 kilometer. U vertrekt in de ochtend (uiterlijk om 11:00 uur, tenzij anders aangegeven) en bent dan in de vroege avond weer terug op het startpunt.

Geef een dagje Happen en Trappen cadeau
Wilt u vrienden, familie of een collega verrassen? Bestel dan nu een cadeaubon van Happen en Trappen. Hiermee geef je de gelukkige een geheel verzorgd dagje uit (ontvangst met kopje koffie en gebak en een vier gangen diner bij in totaal vijf verschillende restaurants) op de fiets in de Nederlandse natuur. Met een cadeaubon is het mogelijk om zelf een route en datum uit te kiezen. Klik hier om de cadeaubon te bestellen.

Een compleet dagje uit voor 38,50 euro
Happen en Trappen is dé ideale combinatie van sportief bezig zijn en culinair genieten.
Voor 38,50 euro wordt alles voor u verzorgd: een goed begin met koffie en een lekkere verrassing, een duidelijke route, gereserveerde plaatsen en een heerlijk 4-gangen diner.

Happen en Trappen ook zeer geschikt voor grote groepen.

Bent u op zoek naar een originele invulling van uw bedrijfsfeest, familiedag of ander evenement? Happen en Trappen is ook zeer geschikt voor grote groepen.
Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden via info@happenentrappen.nl.