Discgolf

Discgolf is een combinatie van golf en frisbee├źn. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt...

Wat is Discgolf

Wie combineert techniek en slimheid het beste? Discgolf is een combinatie van golf en frisbee├źn. Je probeert in zo min mogelijk worpen met de frisbee de volledige hole af te leggen. De hole is aangegeven met een startpunt wat eindigt bij een basket dat bestaat uit een stalen mand met kettingen. Wanneer de locatie het toe laat kun je onderweg ook diverse obstakels tegenkomen die de hole beduidend moeilijker maken. Als een hole is afgelegd, mag je naar de volgende hole totdat alle holes voltooid zijn.

Hoe werkt Discgolf?

Bij discgolf speel je in minimaal twee teams tegen elkaar. Je probeert de frisbee in zo min mogelijk worpen in de basket te krijgen. Bij grote groepen aan deelnemers kan er op verschillende holes gestart worden en kan het aantal holes uitgebreid worden. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Kledingadvies

Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Duur activiteit: 75 - 90 minuten (langer mogelijk)
Aantal personen: vanaf 10 personen
Minimale leeftijd: 14 jaar

* Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.

 

Het is mogelijk om uw activiteit uit te breiden of compleet te maken met een hapje, drankje, BBQ of een buffet.
Graag maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat.