Ik hou van Holland

Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit vele leuke onderdelen met opdrachten waarin de kennis...

Wat is Ik hou van Holland

Wie heeft de best samengestelde groep qua kennis en behendigheid? Het programma “Ik hou van Holland” gepresenteerd door Linda de Mol hebben wij in een nieuw jasje gestoken. Het spel bestaat uit verschillende leuke onderdelen met opdrachten waarbij de kennis en behendigheid van je team van essentieel belang is om het spel te kunnen winnen. Door de verschillende rondes die gekoppeld zijn aan opdrachten is er veel diversiteit en heb je elk teamlid met zijn of haar specifieke kwaliteiten hard nodig. Het gaat bij Ik hou van Holland natuurlijk om plezier, maar wanneer de laatste rondes naderen is de spanning om te snijden.

Hoe werkt Ik hou van Holland?

De deelnemers worden verdeeld over teams bestaande uit verschillende leeftijden. Het spel bestaat uit diverse vragen over Nederland in combinatie met leuke opdrachten. De vragen bij Ik hou van Holland kunnen gaan over sport, politiek, geschiedenis, kunst & cultuur etc. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

Enkele voorbeelden van opdrachten bij Ik hou van holland zijn:
- Wie is de artiest en hoe heet het nummer?
- Welke BN’er wordt er uitgebeeld?
- Wie biedt het hoogst en mag de opdracht uitvoeren?

Kledingadvies

Oranje of “Hollandse” kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Duur activiteit: 75 - 90 minuten (langer mogelijk)
Aantal personen: vanaf 10 personen
Minimale leeftijd: 16 jaar

* Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.

 

Het is mogelijk om uw activiteit uit te breiden of compleet te maken met een hapje, drankje, BBQ of een buffet.
Graag maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat.