Crazy 88

Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader...

Wat is Crazy 88
Het spel crazy 88 is afgeleid van het hilarische televisie programma “Crazy 88” op BNN met als spelleider Peer. Als je wilt lachen, gieren en brullen dan is dit zeker aan goede aanrader. Het is een spel waarbij je fantastische tot hilarische en soms wel beschamende opdrachten moet uitvoeren waar je toch de zogezegde “ballen” voor nodig hebt. BRES activiteiten heeft meerdere versies met verschillende opdrachten gemaakt zodat het spel zowel op een familiefeest als op een vrijgezellenfeest te spelen is. Een aantal voorbeeld opdrachten zijn:
- Ga bij iemand op de nek zitten
- Bel aan bij een vreemde en stofzuig de woonkamer
- Ruil van kledingstuk met een vreemde
- Verdien geld als straatartiest

 

Hoe werkt Crazy 88?

Crazy 88 kan als bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of als onderdeel van een vriendenweekend gespeeld worden wegens de verschillende versies. Je krijgt als team een lijst met 88 opdrachten mee waarbij er zoveel mogelijk opdrachten van deze lijst voltooit dienen te worden. Wanneer je als team een opdracht hebt voltooit dient het bewijsmateriaal hiervan doormiddel van een foto of filmpje via whatts-app aangeleverd te worden naar “Peer” oftewel de spelleider. De spelleider zal het vervolgens verwerken en je hier punten voor geven afhankelijk van hoe de opdracht is uitgevoerd.

Kledingadvies

Kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Duur activiteit: 75 - 90 minuten
Aantal personen: vanaf 10 personen
Minimale leeftijd: 14 jaar

* Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.

 

Het is mogelijk om uw activiteit uit te breiden of compleet te maken met een hapje, drankje, BBQ of een buffet.
Graag maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat.