Beachsports

Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand. Met je sportteam of andere grote groepen...

Wat is Beachsports

Wie zijn de beachboys van de groep? Beachsports bestaat uit verschillende sporten die gespeeld kunnen worden in een grote zandbank of op het strand. Met je sportteam of andere grote groepen bestaande uit verschillende leeftijden is de activiteit beachsports fantastisch om te spelen. Wanneer het weer het toe laat en de zon erbij begint te schijnen heb je een optimale activiteit om van te genieten. Voor zowel jong als oud zijn de bekende sporten te spelen. Zoals de ervaringen laten blijken halen deze spelen de competitie drang bij een ieder naar boven.

Hoe werkt Beachsports?
Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij ieder spel worden de standaard spelregels gehanteerd. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

 

Mogelijke sporten
  • Beachvolleybal
  • Beachsoccer
  • Beachhandbal
  • Voetvolley
  • Ultimate frisbee

 

Kledingadvies

Sportkleding en eventueel sportschoenen.

Duur activiteit: 75 - 90 minuten
Aantal personen: vanaf 10 personen
Minimale leeftijd: alle leeftijden

* Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.

 

Het is mogelijk om uw activiteit uit te breiden of compleet te maken met een hapje, drankje, BBQ of een buffet.
Graag maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat.