Survivalbaan

Bij de survivalbaan is voor iedere doelgroep een passende baansamenstelling gemaakt. Voor zowel jong als oud is hierdoor een uitdagend parcours te beklimmen...

Wat is Survivalbaan
Wie is de echte doorzetter? Bij de survivalbaan is voor iedere doelgroep een passende baansamenstelling gemaakt. Voor zowel jong als oud is hierdoor een uitdagend parcours te beklimmen. Mensen kunnen doorgaans meer dan ze denken of durven. Dus jij ook! De ene zal het voornamelijk doen op kracht en de ander op techniek. De strijd barst ongetwijfeld los aangezien iedere seconde kan tellen. Wie gaat er het snelste over de baan en mag zich de winnaar roepen?
 
Hoe werkt Survivalbaan?
Het aantal mensen die deelnemen aan de activiteit worden verdeeld over gelijke teams of er wordt per individu gespeeld. Bij grote getalen in deelnemers kan het spel ook in grotere teams of in toernooi vorm gespeeld worden. Bij een survivalrun baan is het de bedoeling dat er meerdere hindernissen genomen moeten worden in de snelste tijd. De hindernissen variƫren van touwbruggen, zeephellingen tot obstakels waar je overheen moet klimmen of onderdoor moet gaan. De lengte van de parcoursen zijn wisselend afhankelijk van de doelgroep. Alles wordt begeleidt door een activiteitenbegeleider vanuit BRES activiteiten om alles in goede banen te laten leiden zodat jullie optimaal kunnen genieten van het spel.

 

Kledingadvies

Sportieve kleding waarin je je makkelijk kunt bewegen.

Duur activiteit: 75 - 90 minuten
Aantal personen: vanaf 10 personen
Minimale leeftijd: alle leeftijden

* Voor groepen boven de 30 personen gelden speciale tarieven.

 

Het is mogelijk om uw activiteit uit te breiden of compleet te maken met een hapje, drankje, BBQ of een buffet.
Graag maken we geheel vrijblijvend een offerte voor u op maat.